Toen stond daar ineens een volle zaal. Op haar te wachten.

De 18-jarige Safa Liron uit Rotterdam zag onlangs haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Jaren lang zong ze op haar slaapkamer achter haar webcam voor een alsmaar meer likend, delend en positief reagerend publiek. Maar echt tastbaar was die bewondering voor haar en haar muziek niet.

Vodafone Firsts, een programma dat mensen stimuleert iets voor het eerst te doen, besloot daar verandering in te brengen. In het geniep werden Safa’s fans uit binnen- en buitenland ingevlogen om haar allereerste live concert op een bekend poppodium bij te wonen. Bekijk de viraalgaande video waarin de super getalenteerde YouTube-muzikante voor het eerst echt kennismaakt met en optreedt voor haar – tot voor kort alleen online – fans. En voor het eerst applaus hoort…

safa
Deel
Tweet