dierenfb

Een nieuwe Japanse campagne zet zich op wel heel originele wijze in voor het vergaren van meer kinderdonoren: transplantaties voor knuffels. Kinderen kunnen hun deels kapotte knuffels naar Second Life Toys opsturen, en daar zal het diertje een nieuwe arm, voet of staart opgezet krijgen, of juist afstaan aan een andere knuffel. Precies zoals in het echte leven.

De actie is bedoeld om meer bewustzijn te creëren voor het feit dat er (in Japan) een ernstig tekort aan kinderdonoren is, en de eerste knuffels met transplantaties werden uitgevoerd door kunstenaars van over de hele wereld. Bekijk de bijzondere diertjes hieronder.

stuffed-animal-transplants-hed-2016
stuffed-animal-transplants-2
stuffed-animal-transplants-3
stuffed-animal-transplants-4
stuffed-animal-transplants-6
stuffed-animal-transplants-5
stuffed-animal-transplants-12
stuffed-animal-transplants-11
stuffed-animal-transplants-10
stuffed-animal-transplants-9
stuffed-animal-transplants-8
stuffed-animal-transplants-7
stuffed-animal-transplants-1

Deel
Tweet