boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-013-2

sub-buzz-25479-1473931290-2

Via Twitter, @storkpatrol

De Amerikaanse Thomas was nog niet eens acht jaar oud toen hij een heldhaftig besluit nam. Op Facebook zag hij een filmpje over Kyssi Andrews, een meisje met kanker dat net al haar haren was verloren. Daarop besloot hij om zelf maar een tijdje niet naar de kapper te gaan, en zijn haren aan het meisje te schenken. Hoe lang het precies zou worden wist hij niet, maar in ieder geval ‘zo lang dat zij er maar gelukkig van zou worden’.

Twee jaar later was het haar van Thomas zo lang geworden dat hij er wel drie pruiken van kon laten maken. Zijn familie was apetrots, en zij niet alleen. De tante van Thomas deelde zijn heldendaad op Twitter, wat door meer dan 57.000 mensen werd geretweet – toch fijn dat zo’n kinderlijk onschuldige gedachte kan leiden tot zo’n explosie aan positiviteit.

Deel
Tweet