62912a0c-8db8-4b8d-bb1f-42e59a2b00ca-format_jpeg-format_jpeg-resize_610x-inline_yes

Tijdens je break heb je soms behoefte aan wat verrijking. Wat mentale ondersteuning om de rest van de werkdag goed geluimd door te komen. Je weet wel, gewoon iets dat je vrolijk maakt of je dag wat verdieping biedt.

Daarom hebben we een selectie gemaakt van de tien beste video’s die we de afgelopen tijd zijn tegengekomen. Dus pak er een KITKAT bij en maak van je break een rust-momentje.

1. Deze schattige korte film over levensgeluk laat je gegarandeerd smelten.

The Present is een korte animatiefilm van afstudeerstudenten aan de filmacademie Baden-Württemberg, over een jongetje dat een onverwacht cadeautje krijgt. Een ontroerende liefdesverklaring aan het leven:


2. Eerst waren deze mensen nogal trots op hun afkomst. Maar toen liet een DNA-test een verrassende uitslag zien…

In deze video van een reisbureau worden mensen geconfronteerd met de resultaten van een DNA-test, die laat zien waar ze écht vandaan komen. En dat leidt tot wat behoorlijk schokkende onthullingen…

3. Dit ontroerende sociale experiment laat zien hoe mensen denken over hun goedkope t-shirt als ze weten hoe het gemaakt is:

Midden op straat staat een apparaat waarin je voor 2 euro een t-shirt kan kopen. Maar niet voordat je iets te zien krijgt dat de meeste mensen doet heroverwegen of ze het shirt wel willen hebben.

4. In Denemarken werd vorig jaar een campagne gelanceerd die mensen aanspoorde om meer seks te hebben.

True story.

5. Deze kerstvideo van een Duitse supermarkt raakt je vol in de onderbuik.

Soms moet er iets heftigs gebeuren voor je de dingen op waarde weet te schatten.

Vier je eigen #mybreak op je eigen manier! KITKAT helpt je daarbij. Klik hier voor inspiratie.

Deel
Tweet