Afbeeldingen via Lovely Jojo's

Afbeeldingen via Lovely Jojo’s

Twee jaar geleden liep de Amerikaanse Shoshana Roberts eens een dag door New York, en nam ze op hoe vaak en in welke woorden ze door wildvreemde mannen zou worden nageroepen. Het resultaat: 108 keer, en vooral van het flirtende soort. Dus allemaal heel lief bedoeld enzo, vast. Maar ook gewoon ontzettend irritant.

Complimenten en beledigingen

De ontwerpster Lovely Jojo’s heeft óók een manier bedacht om in kaart te brengen welke opmerkingen ze naar haar hoofd krijgt geslingerd: ze hield ze allemaal keurig bij, en bracht ze aan op een nieuwe jurk. En als je dit kledingstuk goed bekijkt, zul je zien dat het commentaar dat zij op haar uiterlijk krijgt lang niet altijd even positief is.

Zelf kan ze daar eigenlijk wel om lachen. “Ja, mijn bovenarmen blijven nog even doorzwaaien als mijn hand daar allang mee gestopt is. Maar die armen stellen me ook gewoon in staat om zware spullen te dragen.” Bekijk de jurk in de foto’s hieronder:

1-1
3
download
download-2
4

Deel
Tweet