screenshot-2016-11-15-12-18-29


Wie ergens mee zit, kan zijn of haar frustraties eruit gooien op Twitter, in een dagboek schrijven, op therapie gaan, of doen alsof er helemaal niets aan de hand is, alle ergernis opkroppend. Voor wie dat allemaal toch niet zo bevredigend klinkt, heeft de Amerikaanse kunstenaar Levee een alternatief bedacht – al moet je daarvoor wel maar net in de buurt zijn van het New Yorkse metrostation 14th Street/6th Avenue.

Maar goed, laten we er even vanuit gaan dat je dat bent. Zijn concept heet ‘Subway Therapy,’ en komt neer op een uitnodiging aan alle metroreizigers om vrijuit op te schrijven wat hen bezighoudt. Dat kunnen frustraties zijn, maar ook vredelievende boodschappen.

Verkiezingseditie

Levee heeft al een aantal plekken aangedaan, en de meest recente heeft alles weg van een verkiezingseditie – nu Donald Trump de nieuwe Amerikaanse president is geworden, zijn er nogal wat mensen die iets op hun lever hebben. “Omdat de laatste dagen voor veel mensen tot de nodige stress heeft geleid, leek het me goed als er een manier is waarop mensen zich snel even kunnen uiten,” zei Levee tegen ABC News.

Naar verluidt zijn er al zeker 10.000 plakbriefjes volgeschreven in dit metrostation. Bekijk er een aantal hieronder:

Deel
Tweet