Screenshot via

Screenshot via

Blanke mensen zijn an sich al vrij opvallend in het Amerikaanse Compton. Maar dat is al helemaal het geval wanneer diegene is uitgedost met een nerderig brilletje, hoge witte sokken en een T-shirt met dieren erop dat verdwijnt in het krappe korte broekje dat eronder zit. En van dat soort figuren verwacht je al helemaal niet dat ze mensen op straat wegblazen met hun ongeëvenaarde beatbox-vaardigheden.

Onverwacht

Toch is dat precies wat er gebeurt, in deze video van Big Daws TV. Dawson Gurley – de host van dit kanaal – gaat samen met meesterbeatboxer oZealous de straat op om aan willekeurige voorbijgangers te demonstreren hoe goed ze zijn. Of eigenlijk vooral hoe goed oZealous is, want Gurley staat er vooral een beetje bij ter mental support. Voor zover dat nodig is.

Precies zoals je hoopt worden de voorbijgangers – waarvan veel fervente hiphoppers – compleet op het verkeerde been gezet. Eentje gaat zelfs over de beatbox heen rappen. Bekijk hieronder hoe dat eruitziet:

Deel
Tweet