Foto: Eva Rinaldi, via Flickr, CC BY-SA 2.0.

Foto: Eva Rinaldi, via Flickr, CC BY-SA 2.0.

Je kunt vinden wat je wilt van Nicki Minaj, een grote naam in de hedendaagse hiphopscene, maar deze week heeft ze haar invloed op een positieve manier laten gelden. Toen ze zag dat haar voormalige lerares Liz Smith-Breslin een video op Instagram had gedeeld over het feit dat haar zoontje Quinn gepest wordt op school – en hij ook nog eens zelf degene is die daar straf voor krijgt – besloot ze deze te delen op haar eigen pagina. En het aantal likes liegt er niet om.

Ze voorzag haar post van een flinke steunbetuiging: “Je moeder heeft als lerares mijn leven veranderd, en nu zie ik haar kleine prins opgroeien. Kop op! Iedereen die jou pest is simpelweg geïntimideerd door hoe fantastisch en talentvol je bent.”

En dat was nog slechts een greep daaruit. Laten we in ieder geval hopen dat veel jonge treiteraars ondertussen ook volgers zijn van Minaj, en ze deze post even goed tot zich laten doordringen:

Dear Quinn, from the moment I met you (yes, the day u ran away from me b/c my pink lipstick scared you😩), I just knew you were on the road to greatness! Not only were you as cute as Tom Cruise, but you were smarter than Albert Einstein, & a better actor than Meryl Streep 😩☺️😉(ok so maybe that one was a stretch, lol let's face it no one will ever act better than Meryl. Anyway, I'm so proud of you for being so brave. Your mother changed my life as my fifth grade teacher & now I get to see her little Prince grow up and take on this world, head on! Anyone bullying you is simply just intimidated by your GREATNESS & POTENTIAL. One day I'm going to buy a ticket & come & watch you acting on the big screen😍😍😍😍. Remain positive sweetheart, Aunty Nicki LOVESSSSS YOU!!!!!!!! 😍😘🎀💕🙏🏽 @lizsmithbreslin

A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Deel
Tweet