Screenshot 2017-02-16 12.07.41

De makers van South Park vinden alles wat er nu rondom het Witte Huis gebeurt eigenlijk te bizar om nog grappen over te maken – satire heeft de werkelijkheid ingehaald. En eerlijk is eerlijk: af en toe lijkt het inderdaad alsof Eric Cartman het presidentiële ambt bekleedt.

Cartman is alleen pas tien jaar oud. Trump niet, hij wordt deze zomer alweer 71. Maar die volwassenheid is niet terug te zien in de uitspraken van de huidige president, vond men bij The Daily Show. Eigenlijk is hij zelfs het lettertype van Twitter niet waardig. En dus ontwierp de redactie van dit Amerikaanse satirische nieuwsprogramma een browser-extensie waarmee je al zijn tweets in een kinderhandschrift ziet. Staat hem veel beter.

De extensies heet Make Trump Tweets Eight Again, en is beschikbaar op Google Chrome en Mozilla Firefox

Voor:

Na:

https-blueprint-api-production.s3.amazonaws.comuploadscardimage385064a1b212e7-430c-43b8-96dd-e972596ade1d

Deel
Tweet