Neo in The Matrix.

Vandaag maakte Hollywood reporter bekend dat Warner Bros werkt aan een remake van The Matrix trilogie. Nog geen 15 jaar na het uitkomen van de laatste film in de reeks.

Voor de mensen die het afgelopen decennium onder een steen hebben geleefd, of gewoon een hekel hebben aan alle sciencefictionfilms: in de moderne klassieker The Matrix hebben robots de wereld overgenomen en leeft de mensheid in een soort virtuele droomwereld. Keanu Reeves aka Neo vindt dat maar niks en besteedt vervolgens een groot deel van zijn tijd aan het ontwijken van kogels in geweldige slowmotion scènes .

Hoe blij fans moeten zijn met een remake van de serie is nog even de vraag. De originele regisseurs, de ooit-broers-nu-zussen Wachowski, en hoofdrolspeler Keanu Reeves zouden helemaal niet bij het project betrokken zijn.

Deel
Tweet