Foto: Vimeo/Loading Docs

In de jaren ’80 had Larry Woods het allemaal: een Rolls Royce, een chauffeur, een groot huis en meer geld dan hij kon uitgeven. Tot hij alles in een klap verloor. Nu poetst Larry schoenen in het centrum van Auckland. En hij is gelukkiger en geliefder dan hij ooit is geweest. In de inspirerende onderstaande video vertelt hij zijn verhaal.

Enorme klootzak

Het verliezen van al zijn geld was “het beste wat mij ooit had kunnen overkomen”, zegt Larry. “Ik was een enorme klootzak”. Dertig jaar later is hij een cultfiguur in het centrum van Auckland en wordt hij door de bewoners liefkozend Mister Sunshine genoemd. Hij heeft nog maar één doel: zoveel mogelijk vrolijkheid met de wereld delen. “Geld maakt niet gelukkig, het verhoogt alleen de kwaliteit van je ongeluk”, zijn de wijze woorden waar hij de kijker mee achterlaat.

De makers van de video, filmregisseurs Eldon Booth en Alex Lovell, hopen dat het verhaal mensen inspireert om stil te staan bij hun eigen leven: “We wilden het publiek uitdagen om na te denken over hun levensdoelen”, zeggen ze. Welke levensovertuigingen vind je echt belangrijk en waarom?”

Deel
Tweet