Foto: Warren King / Flickr

Als je als jong jochie indruk wil maken op vriendjes dan is een cool superheldenkostuum of levensecht ridderpak geen onnodige luxe. Het zoontje van kunstenaar Warren King is wat dat betreft een onvervalste mazzelpik. Hij heeft namelijk een vader die een absolute baas is in het maken van pakken.

Geef papa Warren wat karton, klittenband, lijm, verf en elastiek en hij zorgt ervoor dat je erbij loopt als een duistere King Arthur. In een fotoserie laat hij zien hoe hij te werk is gegaan.

Foto: Warren King

Foto: Warren King

Foto: Warren King

Praktisch

Het pak ziet er niet alleen heel stoer uit, maar is ook redelijk praktisch. Het bestaat uit een verzameling losse, en in sommige gevallen draaiende delen, waardoor zijn zoontje er ook gewoon in kan rondlopen en bewegen. Na de losse delen aan elkaar te hebben geplakt moest er natuurlijk nog wel een kleurtje op om het echt af te maken.

Foto: Warren King

Kunstwerken

Naast coole outfits voor zijn zoon maakt Warren nog veel meer indrukwekkende kunstwerken van karton. Deze kun je zien op zijn website.

Foto: Warren King

Foto: Warren King

Deel
Tweet