Afgelopen zaterdag vluchtten er een hoop Londenaren weg voor een bestelbusje dat plotseling op mensen inreed, en de bestuurders ervan die niet veel later voorbijgangers begonnen neer te steken. Zeker zeven doden en tientallen gewonden waren het gevolg.

Ook de man op de foto hierboven rende weg, maar liet zich niet er tegelijkertijd niet van weerhouden om ondertussen wel gewoon zijn pintje op te drinken. Hij moest een beetje vaart maken natuurlijk, maar waarom zou je dan je glas moeten dumpen? Hij heeft er toch gewoon voor betaald? “Mensen vluchten van de London Bridge, maar deze gast verspilt geen druppel. Lang leve de Britten!” tweette Howard Mannilla bij het zien van deze foto.

Mooi gebaar

Hoewel het best imbeciel lijkt om je leven te riskeren voor een glaasje pils, is het ergens ook wel weer een mooi gebaar. Het doel van terrorisme is doorgaans om angst in te boezemen – deze meneer zal best een beetje bang zijn geweest, maar ook weer niet zo erg dat hij zich zijn biertje laat ontnemen. Kom nou.

Deel
Tweet