2008 was het jaar waarin Geert Wilders zijn anti-islamfilm Fitna publiceerde, Barrack Obama voor de eerste keer werd verkozen tot Amerikaanse president en Arjen Robben nog haar had. Maar het was ook het jaar waarin de App Store van Apple voor de eerste keer haar virtuele deuren opende, en de wereld blootstelde aan inmiddels ontelbare hoeveelheid applicaties.

Deze apps zijn allang niet meer weg te denken. Een wereld zonder apps zou een ware appocalyps zijn, grapt Apple in het spotje dat het bedrijf maakte voor de Worldwide Developers Conference die het bedrijf jaarlijks organiseert. Mensen zouden de weg niet meer weten, het distribueren van selfies vergt opeens veel meer moeite en een Face Swap wordt opeens een stukje minder vrijblijvend dan het ooit was.

Waarmee Apple zegt: ga zo door ontwikkelaars, want de mensen hebben jullie nodig.

Deel
Tweet